torsdag 17 april 2014

En dag med blandat innehåll

Igår bar det först av till Pluspraktiken där jag skulle träffa kiropraktorn 10,40. Han skulle ju kika på ryggen,när jag berättade att jag blev förvånad att jag först skulle träffa honom INNAN jag fick träffa en läkare så sa han: Ja det var ett bra svar,läkare har sin kompetens MEN när det gäller rygg och nacke fattas de mycket kompetens. Och det är bättre man uppsöker en kiropraktor innan man uppsöker en läkare. Vi pratade lite om min bakgrund till ryggproblemet,sen började han känna på benen,fötterna och mina KNÄ!!!!! Jag sa till honom eller jag frågade honom: Ska du röra på mina knän nu så gör du det fort som tusan.....har en riktig knäfobi. Han blev förvånad då han inte hört någon annan ha denna fobin :-) haha! Han tryckte och klämde och sängen jag låg på hjälpte honom att "knäcka" ryggen. Hade satans ont igår efteråt men det kunde jag ju få sa han. Jag ska träna på som jag brukar....MEN jag får inte ge mig på tyngderna :-( nä utan vanlig konditions träning går bra ca 30 min om dagen tills vi träffas igen om 14 dagar. Han var så gott som säker på att det inte var något diskbråck jag dragit på mig men han sa att det kan man ändå inte helt ute sluta förres jag röntgat ryggen. Men han hoppas att det endast är ett rejält ryggskott.....japp det  kunde det tydligen vara......ja vi får hoppas att det här hjälper. 
Sen begav vi oss vidare mot biltema där vi hittade lite smått och gott,bla ny servis till husvagnen :-) Laban fick ett nytt halsband,så nu är han tuffast i byn :-). Sen åkte vi vidare mot El.giganten där dottern skulle handla sitt efterlängtade Nintendo DS som hon sparat till en längre tid :-) en lycklig tjej hittade ett DS med Super Mario och givetvis fick det bli det. Sen lämnade vi H vid tåget som skulle till tandregleraren i Ä-holm. Sen åkte vi hem, knallade bort till Labans syrra så de fick busa av sig innan det var dax att bege sig upp till veterinären och få sin 1 års vaccination.  Passade även på att boka tid för kastrering på  Laban,maken tycker inte att vi ska göra det men jag menar på att med tanke på att han redan tar små turer till Siwan tänk då när hon är i sitt löp!! Vore katastrof!! Ja det vore katastrof om han drar till någon annan tik.....
Vi har ju inte kastrerat Konjac MEN han har aldrig lämnat tomten.....eller jo TVÅ gånger,första gången var han valp och knallade bort där de höll på att gräva i korsningen där satt han och följde skopan med blicken och andra gången var när han drog till sin kärlek Bianca och hon var i sitt HÖG LÖP!!!!! Tack gode gud att hennes husse tittade ut i rätt ögonblick :-D
Så efter dagen igår så landade jag i soffan med ett glas vin och bara var. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis