onsdag 9 april 2014

Dagens sjukvård!!!

Många gånger kan vi skratta oss lyckliga för vår sjukvård här i Sverige. Men idag så ställer jag mig mycket undrande till sjukvården.
Ni minns kanske att jag var hos läkaren i måndags ang min rygg och hon tog sig an mig max 1 minut. Hon hade ju ett möte att passa så hon hade inte tid för mig!! Nähä men jag kan garantera att jag är uppsatt på en längre tid än 1 minut i datorn......hon var ju så stressade så hon hade inte hade tid att skriva ut ett läkarintyg utan det skulle skickas hem.
Idag kom läkarintyget........och ja vad ska jag säga mer än att jag blev jävligt förbannad!!!!! Inte konstigt att sjukskrivna blir granskade av försäkringskassan......
Men jag ringde upp caprio citykliniken och klar gjorde att det som stod i läkarintyget var bara taget ur en saga,men att jag inte kunde begära mer på efter att läkaren offrade max 35 sekunder. Sekreteraren blev väldigt tyst och beklagade det hela och hon satte upp mig på en telefon tid imorgon.

Nä fy fasen säger jag för nonchalanta läkare!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis