onsdag 23 april 2014

Dagen då kulorna


Ska bli ett minne blått för Laban. Vår vetrinär är vackert belägen uppe vid Ivösjön. Laban fick lite lugnande som skulle verka inom 5-10 min men det knockade honom fortare. Kändes märkligt att lämna kvar honom där uppe. Och ÄNNU märkligare när Konjac kastar onda ögat delux på mig när Laban inte är med hem.  Den hunden är nog fan människa.......han tittar så argt på mig och inte blev det bättre när maken dummar sig och säge: Matte har avlivat Laban.....om blickar kunde döda säger jag bara.
Fick mig en promenad hem,andades friskluft och fyllde hela näsan med pollen,sexigt värre NOT!! 
Nu är jag hemma igen och dricker lite kaffe för att sedan hämta min älskade bebis igen om 45 minuter ungefär. 

1 kommentarer:

  1. Vi funderar med på ta kulorna på Gizmo!

    Föresten, köpt kamera ännu? :D

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis