fredag 4 april 2014

Då var det fredag

Igen,veckorna bara rullar på. Min rygg gör så satans ont,inatt har jag inte sovit många timmar pga ryggen OCH pga Laban,fan vad jag retar mig på honom när han hela tiden ska väcka mig!!! Han springer runt och gnäller och störar sig som fan!! Kände bara inatt att kom hit så ska jag strypa dig din idiot hund!! När han ite lyckades få liv i mig gick han på C så hon kom och väckte mig 6,15!! Kände att visst vi går upp nu, då hade jag sovit ca 3 timmar. Fick i mig lite kaffe och sedan hade jag i ett svagt ögonblick lovat C att jag skulle vara med i skolan!!?? Hur tusan tänkte jag där??!! Försökte slingra mig lite försiktigt men det gick sådär bra.
Så sagt och gjort vi knatade iväg till skolan och där var jag med tills efter lunch,käkade skinkfretselen och sallad med,maten är bra i skolan måste jag säga och dottern verkar gilla den oxå då hon tog 2 portioner :-) Lärakern tycket det var en bra dag jag hade valt att komma eftersom de skulle arbeta med temat som är Jämföra-mätta. Och vips så var det dax att mäta armar och ben på barnen :-) roligt att se hur de brinner för det dom gör. Tror att det gjorde nog en annan oxå när man var 7 år :-)

Några av er funderar kanske på hur går det med hennes mobil?! Och jo det går........bra kan  jag väl säga MEN än så länge har jag inte haft möjligheten att smsa eller ringa eller svara,detta eftersom nummret EJ är överflyttat fast än det skulle flyttas 2014-04-04 kl 03,00 men tji fick jag!! Finns ingen abonnent på detta nr eller så är numret avstängt.....*SUCKAR* Men jag chattade med Comviq som skulle skicka över ärendet till en tekniker som skulle få igång nr. Som jag skrev man är ganska naken och låst UTAN mobil........japps tragiskt men sant. Kanske är det nyttigt att vara mobilfri......eller nej det kan jag aldrig tänka mig ;-)

Nu ska jag göra ngt vettigt eller göra ngt ryggen accepterar.
Kram

2 kommentarer:

  1. SV: Du var saknad ... Nästa event hoppas jag att du är med!

    SvaraRadera
  2. Sänder massor av kramar <3 Dumma rygg.. för lite sex helt enkelt!! Puss

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis