tisdag 1 april 2014

Bland nålar och frön

Ni vet ju om att jag har en rygg som gör satan ont. Ännu har jag inte fått någon tid till läkaren. Men jag har en fd kollega på jobbet som gått akupunktur utbildning. Och hon behövde några "frivilliga" till att få nålar i öronen och givetvis så nappade jag på det. Och hon började med att "känna" i öronen med en "pinne" men det kändes som om hon drog och knep mig :-S sen var det dax att få nålarna 5 st i varje öra och några gjorde så satans ont när hon satte. Minns inte vad nålarna i varje öra hade för uppgift, Men när jag har frågar M vad deras uppgifter är så berättar jag det :-)
Tyvärr hade jag inte en tanke på att ta foto när nålarna satt där,dåligt jag vet. Men jag tog iallafall foto på öronbilderna och på mina fast tejpade frön-(öronfrön) och dessa ska jag stimulera så fort de inte värker mer. Tycker det är sjukt imponerande att örat kan ha med mitt rygg onda att göra. Hon satte nål och ett frö till min allergi oxå så får vi se om den blir lindrigare. Har bestämt att jag ska komma för nål sättning nästa tisdag. Och då kommer det bilder :-)


1 kommentarer:

  1. För c:a 10 år fick jag akupunktur för min onda axel, det kändes när hon satte nålarna bl.a. fick jag på armen och i tumgreppet och 5st i axeln , har inte haft ont sen dess Så visst hjälper det fick 10 behandlingar. Carolas mamma.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis