söndag 6 april 2014

Bland Converse och Gubbsnaoppar

Ja så kan man sammanfatta min lördags kväll,då jag inte kunde åka ner till bloggknytiset pga min förbenade rygg.
Min syrra är på besök här några dagar,*KÄRLEK*. Och hon är ju som hon är ;-)
Igår kväll så började hon prata om att hon ville ha ett par Converse och hade sett ett erbjudande på FB att man kunde få ett par för endast 19 kr!! Hon visade mig och maken reklamen när mannen hade högläsning för henne......och vi kom fram till eller vi visste det men N fick höra att det var bluff. Som mannen sa till henne: Låter något för bra föra att vara sant då är det inte sant. så nu hoppas jag hon tar det med sig vidare i livet :-)
Vi satt vidare och pratade och skrattade när vi kommer in på det här med ålder. Och N gör ett ja vad ska jag säga inte ett konstaterande men ett utlåtande om tja 40 åringars snoppar. Vet inte om jag vill veta HUR hon hur hon kommit fram till det.......men iallafall hon kläcker ur sig. Ja du som är så gammal har väl en gubbsnopp! Haha! Just där dog jag lite........och var bara TVUNGEN att lägga det som en status och sen var det ju givetvis igång......haha! Mina älskade spår vänner på FB när man kan accessora ngt till snusk då står mina vapenbröder vid min sida; Älskade stora syster och  underbara tommy och sist men inte minst min man!! Ja herregud vilka inlägg det kom!! Haha! Ja min man han kan om han vill. Men vi kom inte fram till hur vida en gubbsnopp var ådrig eller ej!! Haha!


Nu ska jag dricka mitt kaffe för att sedan bege mig mot årets bytardag. Önskar er alla en bra dag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis