måndag 21 april 2014

Annandag påsk

Och jag är ledig i 2 dagar efter att ha jobbat hela helgen. Det har varit en intensiv helg inte alls sig likt sedan sist jag jobbat helg. Men det är ju så med yrket att ibland är det "lätt" andra gånger är det tyngre beroende på vårdtyngden. Men jag tycker allt att vi klarade helgen med bravur trots allt.
Idag ska vi åka mot Småland och till Gunan <3 har inte träffats på 1 år,fy skäms på oss. Tyvärr blir det ju bara över dagen men det gör det samma det blir en liten stund iallafall. Ska passa på att åka upp om lunden där pappa "ligger" när vi ändå är där,blir ju inte samma att gå till lunden här hemma.
Nu ska jag gå och väcka resten av familjen så vi kommer iväg.

Jag önskar er alla en bra dag,kram <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis