onsdag 26 mars 2014

VIP öppning På Yves Rocher-Liv älskar Liv

I måndags efter jobet begav jag mig ner till Malmö där jag skulle möta upp Tommy som skulle köra oss till Mobila där vi var VIP gäster till en butik som heter Yves Rocher hade smyg öppning för några bloggare. Tommy skulle vara fotograf för kvällen. Det var en super mysig butik som verkligen tilltalade mig att börja handla hos dem igen. De bjöds på ost,frukt,skinka,fantastiska goda macarons och givetvis champange. Chefen av företaget pratade lite om Yves Rocher som företag,måste säga att jag skulle inte kunna gissa eller att tro att det var ett så stort företag. Det var även filminspelning,en av personalen la en make up på Fnulan, tyvärr så fanns det inget som kunde sminka bort hennes extra hakor ;-)  Det var super trevligt att träffa personerna bakom bloggarna som jag läser. 

Underbara goodibags gick vi hem med,tusen tack och givetvis kunde vi passa på att shoppa till mycket förmånliga priser och det gillas alltid! Och givetvis så vill Loppi och Yves Rocher att just du ska få chans att unna dig något från Yves Rocher gå in på sidan och kika,klicka hem till varukorgen och passa på att få 50 kr i rabatt om du handlar för minst 200 kr,hur gör du det tänker du kanske jo,genom att ange koden LOPPIEVENT så dras det av 50 kr på din order.
Tycker det var super kul att Loppi tog sig till Skåne och ordnade event för oss här nere. Annars är det ju så att vi får ta oss dit Loppi har sina event,tusen tack för det <3
I goodibagen fanns det lite olika produkter: 
Complete Slimming Serum
Dèfiligne Botanical Slimming Key
Sectrets dÈssences de Parfum Nèroli
Lip Balm
Youth Energy day Care
Godis
Purifying Micellar Water 2 in 1
Beautifying Dry Oil
Flawless Lip Liner
Grand Rouge-läppstift
Jag fick även med mig hem lite annat smått och gott. Bla hand cream,nagellack,set med dusch cream,tvål och deo,concealer och en ny svamp att lägga make up med.....vad den ser ut som det får ni själva fundera på :-) Men ni som känner mig vet vad jag tänker på :-)

Än en gång tusen tack för en super trevlig och lyxig kväll! Och till Yves Rocher-ni har fått tillbaka en gammal kund hos mig. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis