måndag 10 mars 2014

Stockholm

I fredags kom jag och maken upp till Stockholm,hade bokat in oss på Scandic Ariadne. Fick ett rum på våning 9! Utsikten var vacker utöver Södra Kajen och Värtahamnen. Vi checkade in lite snabbt och lätt och begav oss vidare mot Vallentuna där vi träffade L & M, de bjöd på revbensspjäll,potatis och sås och en smarrig äppelpaj med marsipan till efterrätt :-) Timmarna gick och vi pratade om en massa och skrattade, har bestämt att det INTE ska dröja innan vi ses igen. På lördgas morgonen så åkte jag ner och satt mig och käkade en redig hotell frulle och en redig frulle som jag inte ätit på flera veckor. Fick ju matkoma och cement mage men det löste sig efter en stund. Försökte få tag i min bästa vän/"storasyster" redan vid ja var klockan tjugo över åtta halv nio,men HON dissade mig!!!!!!!! Nobody dissar mig ostraffat!! Därför twittrade jag att hon blekte sitt anus :-P Mohaha! I själva verket klippt hon sig bara :-) 
Nu ska jag lämna dottern i skolan och dricka lite kaffe men jag återkommer med uppdatering och dygnet på Cinderella.

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis