söndag 30 mars 2014

Sommartider hej hej sommartider

En timmes mindre sömn och en massa gnäll att folk inte klarar av förändringen mellan sommartid och vintertid. Själv tillhör jag den kategorin som inte märker något mer än att är ljusare på morgonen :-)
Det blev inte en hel helgs arbete för mig igår,min rygg sökte mig så fruktansvärt mycket så svetten kom :-( så jag stämplade ut mig kl 14,00 igår. Förhoppningsvis ska jag vara bättre på ons-tors när jag ska jobba nästa gång.
Denna söndagen har vi inte så mycket planerat, blir väl fika i uterummet, kanske en tur iväg och titta på annan husvagn. Men än så länge vet jag inte vad vi ska hitta på. Värmedynan på ryggen är given iallafall :-)

Nu ska jag ta och dricka lite mer kaffe och sedan ta ut Laban på en promenad.

Önskar er alla en skön söndag <3

1 kommentarer:

  1. Jag bli sulten på fel tid men annars är det helt okej... min klocka går rätt igen kan jag meddela :P .... Inte ändrat den till vintertid i höstas ...Hahaha!
    Nu har jag bokat till Eventet... ska bli så kul!
    Kram Maya

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis