lördag 22 mars 2014

Bland våra gamla och PRO

Igår var det fredag och jag skulle vara på jobbet mellan 7,30-16. Och just på fredagarna så brukar vi ha lite "bättre" underhållning och just på fredagarna så är det många av våra boende som deltar. Igår skulle Glädjespridarna från PRO i Everöd komma och sjunga. Gänget bestod av 16 st + våra boende så det var en del som skulle ha kaffe och fika :-)  
Gänget var mycket imponerande att en så ung som jag var kunde så gott som alla sångerna,japps sa jag det är det som kallas allätare när det gäller musik.  Det var ca 2 timmar "riktig" musik bla, tyrolerhatt,Kära mor,Gulligullan och Tio tusen röda rosor. Kan säga att hela plan 2 gungade so fasen :-) Nä men jag tycker om när de kommer de som vill sjunga och spela för våra boende,musik uppskattas av alla. På tåget hem mötte jag upp A sen åkte vi hem och på bussen hem så krävdes det inte mycket för att jag skulle skratta hysteriskt........räckte att en shoppingvagn trillade för att jag skulle bryta ihop i skratt JAPPS jag var övertrött.

Idag slogs det ihjäl några timmar på badhuset och ikväll ska det vara möte med fritidsgården eller ikväll nu kl 17,00 så det blir inte så långrandigt. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis