torsdag 27 mars 2014

Ont det gör ont

Men ingen tror att det gör ont eftersom jag lever på som vanligt,men fy för f*n vad jag har ont i min rygg :-( känner hur tårarna bränner i ögonen. Jag kan knappt ligga på rygg i sängen för det gör så satans ont så det söker mig.
Jag har smort in hela ryggen med Alovera Heat och det känns lite bättre men jag vet att det är för stunden bara. Men jag är inte den som klagar utan jag lunkar på dag efter dag. Men jag tror att jag måste söka någon form av hjälp mot detta eftersom det inte ger med sig. Vill ju ha en stark rygg,jag vill kunna träna igen.

Dottern ville baka här hemma,givetvis fick hon baka och vips hade hon plockat fram det som behövdes till en sockerkaka <3 mitt älskade lilla troll :-)
Så nu är den strax klar och då ska vi ha lite picknick här hemma,vete tusan hur jag ska komma ner på en filt på golvet....men det blir ett senare projekt :-D

1 kommentarer:

  1. Va rädd om dig är du snäll vännen. Låt en läkare kika på dig kram tessan

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis