tisdag 11 mars 2014

OMG för 7½ åriga

Flickor!! Hon kommer ge mig grått hår INNAN jag fyller 35 år.......
Det är en dam med mycket skinn på näsan och ett jävla humör,kort sagt VÄLDIGT lik sin mamma :-S
Idag är det ju tisdag och dax för fotboll och idag skulle de fotograferas. Då vi inte köpt tränings dressen ännu så fick hon ju ha ett par shorts,t-t-shirt,strumpor och skor, so long frid och fröjd ända tills hon ringde och bestämde att hon och O skulle leka en runda innan de skulle åka och hon frågar mig vad hon skulle ha på sig ovanpå sina träningskläder. Jag sa att hon kunde ta ett par joggingbyxor ovan på......MEN herregud HUR kunde jag bara säga det!! Hur kunde jag som mamma tro att det skulle gå bra att ha det ovanpå?!! Ja jag vet att jag är en idiot som inte fattar det NI behöver inte säga något ;-)
Nä tvi vale vad hon kan vara billig ibland.......
Men jag blir lite "rädd" när jag tänker på att de i hennes ålder INTE kan ens tänka tanken på att ha joggingbyxor på sig!! När en annan var i hennes ålder så var det inget med det,det hade ju varenda unge i kvarteret. Det var minsann inte så "noga" vad man hade på sig. Ja visst det fanns ju gränser men ändå,jag tog iallafall på mig det mesta som mina föräldrar la fram eller sa att jag skulle ha på mig.

Ja nu är hon iallafall iväg MED joggingbyxor på sig får se om hon "överlevt" det ;-)

2 kommentarer:

  1. Du min minsta leta genom syrrornas garderob varje morgon när hon var 6 år för sina egna kläder kunde man ju inte ha. Slutade oftast med att hon tog en av Carolas t-shirt och ett skärp i midjan.
    Carolas mamma.

    SvaraRadera
  2. Haha dessa barn :)

    Ja vi bor mer eller mindre tillsammans nu :)

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis