måndag 31 mars 2014

Ni kvinnor pratar om att födda barn

Ni män som gnäller att ni är förkylda eller har ont någonstans.........låt mig bara få utsätta er det som dessa två killar!!
Jag hade mer än gärna utsatt min man för det,bara för att få honom sluta gnälla att han har ont överallt :-)
Nä men skämt och sido,varför inte låta de blivande papporna få smaka på en dos sånt här när de kan få testa lustgasen när det är besök på förlossningen?! Tycker det hade varit kanon om de fått lite krystvärkar.......så det vet vad som väntar :-)

Igår var vi iväg och tittade på lite husvagnar och har haft siktet inställt på Home-car,men ack vad v blev besvikna när vi fick gå in den i verkligheten...... vi gick runt där och tittade,vi vet exakt hur vi vill ha vår vagn gäller bara att hitta den/det, När vi gått och kikat där ett tag såå kom vi in i den!! OMG den vill jag ha!! Men vi fortsatte vår vandring på DEN vagnen.......men nä det var lite svårt att hitta någon som var i samma kan jag säga klass som den jag blev kär i.
Men när vi väl kom hem och tittade igen på hemsidan så hittade jag EN annan!! Samma still som den jag blev kär i och 60000 kr lägre i pris,jag sa till maken att vi får åka in och kika igen för HUR kunde vi missa den??!! Så senare i veckan får vi ta oss in och kika på dessa båda vagnarna.
Sen är jag lite så där med att ge nästan 200000 kr för en vagn som man typ använder 6 månader om året, så det är oxå en sak att ta i beräkningen när vi ska byta,hur mcket ska vi betala för något som vi endast använder ca 4-6 månader om året?!
Ja vi får väl se vad vi blir med för vagn.......vi kanske rent av väljer att behålla vår skrutt som är hemma igen, trots att den är gammal så räcker den för oss 3 när vi är ute, killarna vill snart inte följa med oss på semester längre :-)

Nu ska jag ta lite kaffe och sedan en stund med värmedynan. Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis