måndag 17 mars 2014

Måndag och ny vecka

Och jag vaknade vid halv 6 i morse och var SJUKT förbannad!! Och detta pga Laban, han har ju en tendens att behöva gå ut minst 1 gång per natt och givetvis är det bara mig han väcker!! Han gnäller,vandrar runt och ligger och slickar sig....jävligt enerverande. Jag gick ut med honom för andra gången och sen sprang han bara runt och skulle busa!! Förbannade hund!!! Och förbannade karl man är gift med som inte kan lyfta röven och gå ut! Ja idag känner jag mig som en redig bitterfitta!!!
Sen ringde jag till jobbet för att kolla hur jag skulle göra eftersom dottern kräkts här hemma,men enligt ssk så skulle det inte vara någon "fara",utan tänkt på hand hygienen........jo det vet jag väl för fan!!! Så om nu hela bygget sitter med magsjuka inom det närmaste så är det inte MITT fel utan ssk på dagen.

Så se till att andas lite nu....in,ut,in och en slurk kaffe! Nu ska jag hoppa in i sprinklersystemet.
Ha en bra dag på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis