söndag 16 mars 2014

Man säger

Ju att den som spar han har eller i detta fallet hon har. Men inte i detta huset iallafall och det gör mig sjukt irriterad.
Kan uppfattas som bagateller för er men det är det fan inte för mig, igår körde mannen "bartömning" japp det är ju synd att ha något hemma........först tömde han en box,ca 3 ½ glas röd vin han dricker ALDRIG vin), sen tog han MINA cider!! Fuck you!!! Sa att han kunde ta päron cidern för den gillar jag inte men då tog han den och min krusbärs!! Nä må hända att jag inte unnar mig cider o vin ofta men bara för det behöver fan inte den jävlen dricka upp det för mig!!!!
Får väl göra som med barnen när de inte kan låta något i skåpen vara i fred GÖMMA det!!
Nä nu får det fan bli ändring på saker här hemma,det som är mitt är mitt!!!

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis