tisdag 18 mars 2014

Jag valde mitt yrke

För att jag ÄLSKAR att jobba med människor och vara med och möta deras historier och få vara del av deras liv. Och det är jag ju dagligen då jag jobbar på ett boende.
Men hade jag vetat vad jag vet idag om USK yrket eller hur ska jag säga det USK yrket i sig är underbart och givande......MEN alla de övriga uppgifter som läggs på oss och detta på som tjänster och ut över kontaktmannaskap.
Vår vardag är kantad med så mycket som många inte ser.

Jag vet om att där finns undersköterskor som blivit tillsagda av sin chef att utföra flyttstäd då anhöriga VÄGRADE!!! Det står klart och tydligt att lägenhetsinnehavaren eller anhöriga. Då ställer jag mig frågan HUR ska dessa hinna med det utöver sina övriga "arbetsuppgifter". Chefen i detta läget borde SKÄMMAS!!

1 kommentarer:

  1. Japp!! SKÄMS åt dessa chefer!!! FY....

    Som om man inte har nog med jobb ändå?? Och vem av de boende ska bli åtsidosatt för att man måste städa ur ett boende??
    Fy så flat chef.... Tycker den kan städa!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis