onsdag 19 mars 2014

En snäll och

Omtänksam person, det måste jag själv tycka att jag är och jag HOPPAS och TROR att mina vänner och speciellt då mina "nära" vänner kan skriva under på det.
Kanske är jag dum och naiv ibland som tror gott om alla, men jag vill så gärna hjälpa om jag kan. Och idag just nu i skrivande stund är en sådan situation.När jag öppnar dörrarna till mitt eller vårt hem till en vän i "nöd" och jag vet till 100% att hon hade gjort samma för mig om jag hade behövt. Bara det att jag sitter vaken vid datorn och det är snart en ny dag....det händer inte ofta det är verkligen ett bevis att jag är en an kan lita på vilken tid på dygnet man än behöver.

Va rädda om er där ute,somna inte osams. Kram och kärlek <3

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis