onsdag 5 mars 2014

Dålig förlorare och fotbollsmamma

Det är en dålig kombination!! Haha! 
Ni minns kanske att jag berättade att dottern ville börja spela fotboll......en sport jag avskyr!! Spelar ingen roll att mina barn har spelat det eller spelar det......
Nu var det så att dottern ville så gärna att jag skulle följa med och titta igår detta TROTS att jag höll på att dö stora trötthetsdöden!! Men som engagerad mamma jag är så svepte jag lite kaffe för att pigga på mig och sen gav vi oss iväg.
Tänk er sisådär 30 barn i åldrarna 5-8 år som springer och stojar runt och skriker!! En eloge till ledarna som orkar detta! Det delades ut västar till barnen. Och det var dax att börja "spela".....ja herregud säger jag bara!! Men samtidigt får jag eller vi komma ihåg att Rom byggdes inte på en dag......
Bollen var i rullning och ALLA barnen sprang åt samma håll!! Haha! Det skulle vara öppet mål ingen målvakt) Lik förbaskat så skule det vara ca 2 ungar utan för  och gärna en som låg inne i målet!!! En killa spranag och höll i sin gode vän länge och väl innan han sprang av plan för att kissa,en flicka trodde att hon var på någon jäkla dans uppvisning och gjorde allt annat än sprang efter bollen!! Jag försökte lägga band på mig och hålla lugnet,men det är som en lite spel djävul infinner sig i min kropp och jag KAN inte bara vara tyst och låta det jag ser fortgå......nej nej! Jag är den där föräldern som KOMMER att bli portad från alla matcher då jag inte kan acceptera vad jag ser......så hemsk mamma är jag.
Iallafall tbx till igår,givetvis gjorde ju det ANDRA laget mål  (vet att det är på lek och skoj........) men att se glädjen i deras ögon fick mig att se rött ;-) Haha! Givetvis begriper jag oxå att man sm lag inte presterar OM inte alla är där för samma sak...... ;-)
JAg försökte heja fram dottern så gott jag kunde och jag hejade även fram ballerinan eller ärligt så sa jag till henne att SPRINGA efter bollen,dansa kunde hon göra hemma!! 
Sen måste jag bara ställa mig frågande till det här med att ge barnen "positioner"  på planen DÅ måste de ju få veta att de ska springa oxå......för nr jag försökte förmå min dotter till att sprinag efter bollen så minade hon till mig: JAG SKA STÅ HÄR!!! Men herregud tös spring......men icke.......

Undrar sa flundran om store Zlatan gick på knatte fotboll från början? För då undar jag hur fasen har han lyckats?!

1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis