måndag 3 mars 2014

Blommor och Bin

Ja det är ju ett känsligt ämne eller nej det är det inte egentligen men vi vuxna tycker att det är det. Det gör iallafall jag eller inte känsligt så men jag känner mig lite kluven till vad och hur mycket jag ska "berätta". Idag var en kompis till mig iväg med sin dotter hos logopeden och hon ville att mamma skulle läsa en bok. Mamman blev minst sagt förvånad när hon öppnade boken och såg detta!!


Jag minns när jag var liten eller liten och liten jag hade börjat skolan och vi skulle låna böcker på biblioteket och då fanns det en bok där som hette,Per,Ida och Minimum. 
Hade vi som föräldrar läst någon av dessa böcker för våra barn?!! Ja jag vet inte riktigt......


2 kommentarer:

  1. Haha, nämen jösses.. Man blir ju generad! :-/

    SvaraRadera
  2. hahaha nja jag hade nog inte läst det där för mina döttrar iaf... Men jag minns också den där boken och jag lånade den nog också tror jag. Boken hos logopeden hade jag nog blivit lite fundersam över, känns konstigt att det finns en sådan bok där liksom. Vill man läsa om sånt för sina barn gör man ju ett eget val liksom och då inte hos logopeden.

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis