måndag 10 mars 2014

Då var det ÄNTLIGEN den

Dagen då vi skulle iväg på världens största whiskymässa. Som jag skrev innan så försökte jag ju nu nå min älskade vän,men hon dissade mig. Men hon behagade svara sen. Vi bestämde att jag och maken skulle köra dit innan vi skulle borda Cinderella. Vi begav oss mot Vallentuna igen och ÄNTLIGEN fick jag krama världens bästa vän <3 kan konstatera att hon fattas mig varje dag.
Vi kramades lite och sedan bar det av till Stinsen för lite anusblekning......eller vad det nu var ;-) Men vi hann slå ihjäl lite tid i lite olika butiker och en goe fika på Waynes coffee,där det blev en latte med hasselnöt smak och morotskaka och så fick jag nöja mig med Waynes kolsyrade vatten,ja FATTA de sålde inte loka. Men artigt frågade hon om det gick bra med Waynes eget kolsyrade.....ja det gick bra. Men jag blir lite full i skratt när man vill ha typ loka eller ramlösa och de kommer med annat för de tyvärr inte har ngt annat,klart att det går bra bara jag får kolsyrat vatten!!
Sen åkte vi mot hamnen där vi fick checka in,dryga 200 passagerare skulle med på mässan.

När vi kom ombord på båten så var det dags att snofsa till sig lite. Så här snygga blev vi :-) 
Sen så bestämde männen att vi skulle käka på Oceangrill och vi flickor hängde på.....för vi vet att man blir lätt sjösjuk om man äter dåligt :-) och vi beställde in en grill "bricka" med lamm,oxfilé,revben,korvar med timjan och annat gott i,till det pepparsås,beasås med timjan och potatisgratäng. Och i glaset ett UNDERBART gott vin. Vi satt och åt och njöt i goda vänners lag. Efter maten gick männen ner till mässan och vi gick till champagneprovningen. 
Men på vägen dit blev vi fundersamma på hur mycket vi drack till maten egentligen!! För på klockan såg vi dubbelt av visarna ;-) 
Eftersom vi var klara tidiga med middagen så hade vi lite ensamtid att slå ihjäl och givetvis styrde vi kosan mot BAREN!!! Där det blev vars en lite flaska bubbel :-P
Sen var det dax att prova goda bubblor!! OMG vad vi skrattade!! Men det är ju INGET ovanligt när vi är ihop.  Sen att vi hade två damer bredvid oss som var så roliga gjorde inte saken tråkigare. Ja Kalle undrade nog var de hade hittat oss.......samtidigt som han GARANTERAT hade lika kul som oss :-D 
Kalle stod där och pratade ålder på champagnen när en av damerna bredvid oss  kläcker ur sig: Så skulle du kalla den för pensionär?! Haha! Vi skrattade och tårarna rann. Och vi har bestämt att vi ska vara som dem när vi blir 65 +!! Haha!  Sen var jag ju bara tvungen att fråga experten om det jag hade hört stämde.......
Tog mod till mig och sa till Kalle: Alltså jag har hur att ju djupare hål desto bättre?! Ett enormt skratt bröt ut.....och kalle visste inte var han skulle ta vägen och han ville bestämt inte kalla hålet för just hålet utan sa något annat som jag inte kommer ihåg just nu. Men myten om hålet som jag hört stämde inte kan jag berätta!! 
 Sen mötte jag HEN som var så snygg eller hur?? Sen fick vi se många män i kilt detta tack vare mässan, många skottar ombord kan jag berätta.
Igår så var Tjejmorsan rejält sjösjuk och min make var rätt slö han oxå, så jag fick gå ner och äta frukost själv eller F kom ner han oxå och åt.......men han måste fått en dålig pannkaka då han blev sjuk rakt upp och ner efter frukosten ;-) Så jag var den ända som var pigg igår eller den ända som en drabbats av vågor i håret och vatten i knäna :-P jag gick upp på däck och njöt av solen.


Synd att helgen gick så fort.längtar galet till april när det är dags att kramas i Halmstad!! Men vi kom fram till en sak denna gången vi träffades att vi MÅSTE varit systrar i ett annat liv <3 och vi bestämde att fortsätta i den andan. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis