lördag 15 mars 2014

Återträffen

Jag har nu på morgonkvisten suttit och tittat på Återträffen en film av Anna Odell.
Och jag kan säga att jag har aldrig varit på någon återträff och det beror inte på att jag varit i samma situation som Anna Odell utan just för att det fanns en (vad jag vet) i vår klass som var mobbad/utfryst. Hon och jag har varit bästisar sedan hon började vår klass i 4:an, visst hon var inte som "alla" andra MEN en underbar person och vi har haft så många roliga stunder ihop!!
Och det är pga henne som jag inte gått på någon återträffa....för jag tror mig veta att det blir samma sak som i denna filmen. Ja inte att hon ställer sig upp och berättar hur hon mått under sina år i vår klass. Men för att jag vet att vi människor är falska jävla as och ska krama ALLA och sedan säga: Oh vad kul att ses,jag har tänkt på dig......BULLSHIT säger jag! Barn och ungdomar är egoistiska svin som är sig själv närmst. Och jag kan inte står för sådant rövslickeri!!
I filmen Återträffen ser man tydligt att ingen vågar stå upp och verkligen hålla med Anna,utan hon är fortfarande den konstiga tjejen. Ingen vågar säga: Förlåt jag var en skit...nä utan de lägger skulden på Anna åter igen! Fy fan!!

Jag hoppas att skolorna väljer att visa denna filmen,en film om mångas vardag! Våga vägra mobbing!!!


1 kommentarer:

  1. Vad skulle jag gjort utan dig Anna, du har verkligen ställt upp i vått och torrt för mig, alltid stått vid min sida när jag hade det som jobbigast i skolan och ingen annan brydde sig! All kärlek till dig min underbara vän som jag önskar bodde närmare så vi kunde skrattat så tårarna sprutar varje dag! <3 Massa kramar till dig!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis