fredag 21 februari 2014

Nr 52 Bliggutmaningen

Tipsa om något intressant som har med musik att göra

När jag väntade mitt första barn så brukade jag spela, Gunga med mig med Apopocalyps för bebisen i magen. Sen när han kom till världen och var lite orolig och hade svårt att komma till ro så brukade jag spela den för honom och då blev han alldeles still och tittade med sina  blå ögon, så den brukade jag spela när han skulle sova oxå och han kom snabbt till ro.
Så det var ju inte förres då som jag insåg att de som säger att bebisar i magen tar in det som sker på utsidan och känner igen röster och sånger verkligen stämde!


Jag ser ju även glädjen med musik inom mitt yrke som undersköterska på eget boende. När vi har musikunderhållning alla de gamla vill då ta del av det och hur skröpliga de än är så ska det lyssna på musiken. Det kan vara så att de inte deltar på så många andra aktiviteter annars men när det är musik så är så gott som alla boende ute och lyssnar.
Så musik är en kanon "medicin" för unga som gamla!!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis