torsdag 13 februari 2014

Jo man får posta

Vad man vill på sociala medier. Men bara för att man gör det så betyder det inte att ALLA som följer eller för den delen  ALLA ens vänner att det alltid är jätte kul att se i princip sak samma varje dag!
Men personligen kan jag oxå bli lite trött på alla bilder på mat,bak och träningsbilder,scrolla till 95 % förbi detta. Då jag känner att samma idag som igår.

Att det sen går så långt att människor nästan går crazy babana för att det då kommer ett inlägg där någon kräker av sig av trötthet på att se samma bilder allt som oftast  figurerar på dennes sociala medier. Att ALLA känner sig träffade av just detta inlägget det tycker jag är mycket märkligt. Sen att det ska börja någon form av pajkastning det är så sjukt jävla löjligt men det är bara att konstatera att så är det med en bunke grinkärring inom de sociala medierna!!!

Posta på va fasen ni vill, men lägg av att kasta paj!!


3 kommentarer:

 1. Som jag brukar säga: Du är så klok min fina underbara vän :)

  Puss på dig ditt tränings freak ;)

  SvaraRadera
 2. halkade in här av en slump, fylls av negativ energi...

  här va det känsligt. bara att scrolla bort bilder man inte vill se.... förstår inte problematiken....

  SvaraRadera
 3. saker och ting har en tendens att förstoras upp i den social-media-bubblan... Jag postar vad jag vill, andra postar vad de vill. Jag känner mig ganska ofta träffad "och trampad på" men jag vet att jag är sådan som person - en person som allt för lätt tar åt mig. Kram

  SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis