söndag 23 februari 2014

Fiskgratäng och meloditestivalen

Igår var det ju lördag. Och 4 deltävlingen i melodifestivalen.
Till middag så blev det krämig fiskgratäng,sallad och chokladmousse till efterrätt. Sen blev ju klockan 20,00 och då tänkte vi att vi får väl kolla på möget. Och jag säger så här det var väl en bra deltävling MEN rent skräp i musikväg. Jag tyckte ju iallafall att två låtar var bra och det var Alcazar och hon tjejen vad tusan hete hon?! Aja det var nr 3 i allafall. Alla bidragen sjöng och sedan byte vi kanal. Sen kunde vi läsa på tex FB att det plockat fram liket.........ledin menar jag......det kunde man väl räkna ut att han skulle sätta pricken över en kass tävling. För årets mello har varit för sorglig!! Nä tacka vet jag när det var 1 tävling och den höll på någon timme. Det var så när man var i dotterns ålder så fick man sova middag för att "orka" vara uppe.

Idag är det söndag och maken jobbar 11-23,killarna ska hem till sin pappa igen och jag och dottern ska ha  tjej söndag :-)

Nu ska jag avnjuta mitt kaffe, kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis