söndag 9 februari 2014

En ledig helg den

Bara försvinner i ett naffs. Igår så var vi inte till stan en runda för att fixa skor till dottern som ska börja på fotboll. Tänkte att eftersom hon ändå behövde nya inneskor till gympan så blir det någon enkle sko. Men när vi väl får hjälp och förklarar vad vi var ute efter så gick jag ifrån affären ca 600 kr fattigare!! Så det där att fotboll är en billig sport det stämmer ju fasen inte eller jo det är det ju OM hon inte skulle väx mer!! Jag är ju den mamma som tycker att det "räcker" med en aktivitet,men nu står jag med en dotter som har 2 st. Men någonstans kan jag tycka det är okej  för hon simmar inte mer än varannan vecka,annars hade jag nog inte tyckte det hade varit jätte skoj med 2 st. Visst nu är hon så pass "lite" att hon inte har massa skojarben och liknande. Nu får vi se hur hon tycker det är med fotbollen.
När vi kom hem så gjorde vi lite middag,makens currygryta med kyckling,mumsigt värre kan ni tro.
Sen tittade vi på filmen We`re the Millers  en sjukt rolig film,har ni inte sett den så SE den!!! Sen så hamnade vi lik förbaskat framför melodifestivalen och jag måste erkänna att det var bättre igår n förra veckan även om programledarna var sjukt tråkiga igår! Låtarna var väl inte sjukt bra dom heller men iallafall bättre än förra veckan.
Måste väl säga att Sanna överraskade mig positivt igår, har annars lite svårt för henne. Men som sagt henne låt var bra och lika så Panetoz. MEN ingen av låtarna skulle vinna hela skiten!!


Idag händer det inte så mycket här hemma,H ska åka hem till pappa igen :-( och jag ska en vända till gymmet. Såg en bild på FB nu på morgonen som jag blev glad över att se!! Jag är en hjälte!! Synd bara det är som Mark skriver att vi får betalt i bark och att ingen inser vilket häst jobb vi faktiskt har. Inte ens våra chefer som inte höjer våra löner!!0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis