onsdag 12 februari 2014

Ett livstecken frånFrån lilla mig,jag lever och har hälsan! Har 2 lediga dagar nu innan jag kör min lång helg. Nyss hemkommen från en runda på gymmet. Fan alltså vad jag tycker det är roligt. Var där igår oxå och tog en promenad på löpbandet som är så dödens tråkigt om ni frågar mig. Är ju som klockan,går och går men kommer aldrig fram. Knatade på knappt  km igår och körde lite överkropp och ben. I den benövningen jag  tog bild på där har jag ökat från ca 20 kg sen jag började till dagens 35 kg. Det bränner satan men det är en så grym känsla att jag har den enorma styrkan so jag inte trodde jag HADE!! Efter träning är det bra att få något litet i magen eftersom immunförsvaret är nedsatt och då hade jag packat ner en lite nyttig  brownie, Som förövrigt låg i goodibagen från Bloggmiddagen i Malmö i november :-) Brukar har svårt för alla dessa barsen som finns men denna var helt ok. Nog nu om min träning :-) Även om jag är grymt STOLT över mig själv!!Igår när jag gick från gymmet till jobbet så fick jag se att i vår nya öppnade galleria så hade det öppnat en sushi restaurang. Namnet på stället fick mig att rycka till och ställa mig frågan är sushi anledningen till att alla sumobrottare är runda och goa?! 
Blev som varm i mitt hjärta när jag läste min bästa väns blogg på vägen hem, blev så varm i mitt hjärta <3 jag ÄLSKAR dig!!!!! Och det är inte länge kvar tills vi ska ut på galej igen!! Fan vad vi ska ha kul!!!!!!!!1 kommentarer:

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis