fredag 31 januari 2014

Helg

Och då menar jag verkligen HELG jag är ledig 3 dagar! Underbart,3 helt lediga dagar där jag bara ska gå och fisa rundor här hemma med familjen :-D
Idag så ska det tapetseras klart det sista,sen ska jag till gymmet och lära mig lyfta "skrot", ska dit 13,30....så med närmare efter tanke så lär jag nog bli säng liggandes hela helgen i stället !Haha,nä blir nog inte så farligt tror jag,men det lär ju kännas......
Imorgon ska jag och dottern gå på bio och se Frost i 3Dlär behöva ha lite åksjuketabletter med mig.....ja men vad gör jag inte för mina barn?!


Nu ska jag dra igång här hemma eller jag har varit igång sedan strax innan sju här hemma. Men jag ska fortsätta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis