måndag 21 oktober 2013

Ny vecka igen

Och sjukstugan fortsätter,dottern är super förkyld och hostan delux. Jag har en malande huvudvärk,en sån där som inte vet om den ska bli migrän eller inte.
Har en del saker att ordna denna veckan förutom jobb. Onsdag ska jag på utvecklingssamtal med killarna,alltså är jag inte hemma förrns "sent" på onsdags kvällen. Och sen har jag jobb i veckan oxå.
Men just nu skulle jag bara ligga kvar under täcket och mysa,men det var inte dottern sugen på....suckar lite :-)

Men det kommer nog kännas bättre när jag fått lite kaffe i mig och en huvudvärkstablett. Dottern ska ha varm oboy,alvedon och nässpray så får vi hoppas att hon piggar på sig lite under dagen. Hon är rätt sur för hon inte kunde gå till skolan idag....men hon köpte det när jag sa att vi ska ha mys dag och bara vara och inte göra något.

Nä dax att ta lite kaffe. Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis