måndag 30 september 2013

Godmorgon i kylan

Hoppas ni alla sovit gott,det har jag gjort! Är ledig nu i 3 dagar....enda negativa är att jag måste upp,dottern ska ju till skolan. Annars hade vi legat kvar i sängen hela dan! haha! Eller inte men vi hade inte gått upp 6,40 om hon nu gått på dagis (sorry jag tänker inte vara duktig och använda den "nya" finare termen) då kunde man lättare ta mys dag :-)

Men vad gråter jag över....jag har ju kaffe i muggen och tvätt som går i maskinen och ett hus som skulle behövas städas :-/ Och förutom det så har jag lite annat att fixas dessa dagarna,imorgon ska jag möta en tjej som jag handlat av på tradera, har en dotter och  hon fyller ju år på torsdag. 
Tänk min lilla flicka fyller 7 år!! Det är något magiskt med att fylla just 7 år, man är inte lite men inte stor heller <3 utan så där lagom, hihi!

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen hänga tvätt.

Kram på er <30 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis