fredag 9 augusti 2013

Mini semester

På Öland,vi befinner oss just nu på/i möllstorp. Vi anlände i onsdags kväll,men det blev ingen jätte bra start på semestern. När vi nästa kommit till Karlshamn så kommer maken på att han glömt allt köttet och KRÄFTORNA!! Det vAR bara att vända,vi kunde köpt nytt på vägen men det tyckte jag var onödigt för det var typ det enda han skulle komma ihåg *SUCK* borde ju  vetat bättre jag vet..... :-D
Väl framme på campingen så går resningen kalas...vi blir inte "ovänner". Nu menar jag resningen av förtältet och inget annat!! HIhi! Men sen upptäcker vi det.....allt 12 volts i vagnen har slutat fungera!!! FUCK!!! Nu känner jag frustrationen komma krypande......men försöker hålla lugnet. Tar mig ner till receptionen för att höra om de har en gasoltub att låna ut (för givetvis skulle vi inte ta med det!!) men det hade de inte.....men vi kunde få ha våra kylvaror i deras kyl i butiken,väldigt vänligt tycker jag. La in smöret,en mjölk i frysfacket för jag satt det borde ju hålla den kyla som fanns och det gjorde det enligt maken :-)
Kl 8 i torsdag så gick jag till affären för att hämta mina kyl varor så vi kunde få frukost, tbx i husvagnen så tar jag fram det jag lagt i frysen......och gissa vad!! Det var bonna fröset!! Så kylen hade gått hela tiden fast på 220 volt i stället för 12 volten.
Men mysteriet kvarstår...varför fungerar inte vårt 12 volt?! Det gick ju hemma! Skit samma just nu känner jag.
Igår torsdag så regnade det på fm så vi åkte till ett köpcenter i Färjestaden, hittade lite ditten och datten. På kvällen så hade vi lite kräftskiva,jag tog även en sväng om på kareoke,sjöng Främling med Carola :-) Hihi! Kul som tusan var det :-) Hoppas de har kareoke på Birka.
Idag har vi inte hittat på att för mycket,tagit det lugnt,solat och druckit gott :-D ska strax dra igång grillen.

Imorgon så blir det djurparken hela dagen :-)

Det var detta för nu :-)

Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis