lördag 3 augusti 2013

Hualigen

Det är en mkt trött mamma som skriver,har sovit för få timmar inatt :-/
Ändå hämtade mannen mig efter jobbet så tack vare det kom jag hem en timme tidigare.
Men när jag väl krupit ner under täcket,så börja jag snurra. Toabesök...ngt som jag gör normalt innan jag lägger mig sen inget mer. Men det är varje gång jag ska upp o iväg redan 6.
Sen var det nån i kvarteret som hade lite fest....de hade säkert jätte trevligt.
Jag låg där och kände lite panik,min kl ringer 5,10 nu måste jag sova!!!!
Sista gången jag tittade på kl va hon 1,39!! Insåg att kommande timmar på jobbet kommer bli sega!! Lyckades iallafall somna för att vid 4 snåret bli väckt av dottern som tappat sin tand!! What inte nu!?!!?? Hon lite lycklig och ville givetvis lägga den i ett glas!! Nä inte nu utan det får du göra imorgon bitti....tandfen kommer inte förrens imorgon natt. Tack o lov så nöjde hon sig med det. Vi somnade om! Men klockan ringde fort där efter *trött mamma*

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis