fredag 2 augusti 2013

Fredag och det

Vankas jobb hela helgen,tog ett xtrapass på sön mellan 7-13,så har jag gått plus minus noll när jag ver hemma från jobbet tidigare i veckan :-) gäller att vara smart :-)
Men just nu sitter jag här med mitt älskade kaffe,ska strax säga till maken att han ska bege sig o få oljan till växellådan i bilen byt,den mådde tydligen inte så bra.......är evigt tacksam att maken har en kompis som kan bilar och ordnar det mesta till oss,annars hade jag nog gråtit blod den sista tiden pga den bilen!! Sen hade vi en väldig "tur" då de sålde just den oljan på grannens jobb,så hon köpte med sig 20 liter,tackar vi oxå för,guldvärt <3

Sedär ja nu ringde ssk från jobbet och frågade om jag kunde komma in tidigare pga att A är sjuk och givetvis ställer jag upp för mitt plan.
Så nu ska jag ta en koppkaffe till och sedan se till att sätta fart.


Puss på er alla vänner

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis