söndag 14 juli 2013

Sista söndagen

På detta årets semester,tjoff så var 4 veckor förbi.
Känns bra att börja jobba igen..... :-) ska ju jaga fatt i den som exponerat mitt schema för perioden 33-38,för att jag endast ska jobba 110,5 h istället för 138,45 och på det viset gå massa minus timmar...det kan dom fete glömma!!! Men det är väl han klåparen i Göteborg som gjort schemat nu...... *MORR* Och jag är väl medveten om att det är allas schema som är kladdiga pga detta! Och han som gör schemana i vanlig fall kommer ha väldigt mycket att göra. Men jag har iallafall sagt till mig själv....Andas och hugg inte det första du gör :-) och jag ska verkligen försöka hålla mig på mattan innan jag exploderar ;-)

Idag ska mina killar hem till sin pappa,kommer kännas tomt :-( framför allt TYST!! Sen kommer de igen veckan innan skolan börjar.
Sen har jag 3 skolbarn,2 st på högstadiet och en i lågstadiet <3 bara att inse att mina barn växer och blir mer och mer självständiga individer.
Men jag är en sjukt stolt mamma till 3 fina barn.Nu ska jag dricka lite mer kaffe. Önskar er en skön söndag, kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis