tisdag 9 juli 2013

Seg i huvudet

Som den segaste kolan som finns :-/
Sitter och håller tummarna att barnen ska hålla sams åtminstone EN dag,tänk att slippa bli irriterad över att de slåss och retas med varandra!! Men om jag känner mina barn rätt så hinner de inte mer än upp innan de börjar slåss och ha sig.... och denna mamma börjar morra och lär morra hela dagen *SUCKAR TUNGT*
Vi var inne en runda i stan igår för att först och främst snäckan skulle få åka lite karuseller,sagt och gjort vi åkte dit men först var vi ju tvungna att gå in om optikern för att justera H glasögonbågar som någon hade trampat på......
Värmen var satan i gatan helt olidlig igår.....ska inte klaga jag vet men det stod still i stan. Jag och barnen åkte virvelvinden SOM jag åkte med killarna i lördags utan att må dåligt men igår,.....satan i gatan vad jag blev sjuk :-S blev så sjuk att jag kräktes ett par gånger!! Haha!! Kan det vara så att jag börjar bli för gammal för karuseller?! ALDRIG!!! Det får bara inte ske!!

Vvs gubben var här igår och satte in en ny varmvattenberedare så nu inväntar vi bara den räkningen på ca 2800 kr självrisk+ 1 år i ålders avdrag.
Sen idag ska vi bogsera bilen till Mulle Meck, Bil Nära ville ha 6000 kr inkl arbete för att sätta dit en ny generator och då var det en renoverad!!!
Hittade en ny på skruvat för endast 4000 kr och 500 kr i arbetskostnad till Mulle Meck, en viss prisskillnad kan man ju säga!! Men han skulle ändå kolla så att det inte är kolen trots allt.....så inte verkstaden bara ville tjäna pengar på att säga att det var generatorn som lagt av. Men men vår jäkla tur så är det inte bara så enkelt!! Ska det tjabba ska det göra det redigt!

Nu ska jag lägga in lite kläder i garderoben!

Puss på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis