onsdag 3 juli 2013

Ordningen

Är återställd, maken och dottern är hemma igen. Med en husvagn som såg ut som en krigszon!! Va fan,jag hade ju städat den INNAN ni åkte!! Men maken hjälpte snällt till eller inte stod utanför medans jag tog ut täcke kuddar,bäddmadrass,disken,dammsög och torkade av det värsta....så inte ska jag klaga på att han inte hjälpte till!! MORR!!!
Menar vi ska ju snart dra till Öland och då ska den fan vara i ordning,men det tycks ju vara så att de använder den och jag städar......ska bita mig i tungan innan jag skriver ngt elakt.
Han är så utsliten så han tar igen sig på soffan just nu,jag har skalat potatis och ska påbörja middagen. Men som jag brukar säga sova kan jag göra när jag blir gammal.

Dax att steka köttet och duka....så resten av familjen kan sätta sig till dukat bord! Fan vad jag längtar tills det händer mig!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis