måndag 8 juli 2013

Måndags morgon

Sista semester veckan,shit vad 4 veckor har gått fort :-/ dax att "vända" tillbaks till verkligheten denna ,veckan,klockan ringde 7,10, detta för att vi hat en del på schemat denna dag.
Ska invänta vvs gubben som skulle komma med den nya varmvattenberedaren,den andra är ju sönder...läcker som ett såll. Han sa att han inte hann komma veckan innan midsommar......
Sen ska vi ringa verkstaden för att kolla vad de tar för en ny generator med arbete= skit dyrt säkert!! Om så är fallet så ska jag gärna hinna beställa en innan kl 11 för att få den imorgon + att vi ska hämta en biltrailer för att köra bilen till Mulle Meck. Han som för övrigt ska fixa Gunans bil idag efter han slutat jobba och under tiden ska vi bege oss in mot stan för att åka lite karuseller och kika lite.

Men just nu så sitter jag med mitt kaffe i muggen och känner mig ganska trött! Ska erkänna att det är ju skönt jag börjar jobba med en ledig dag :-D
Ska strax väcka maken som får ringa verkstaden....sånt kan ju inte jag med ;-)

Puss på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis