söndag 7 juli 2013

Godmorgon

Världen! Hoppas ni alla sovit gott! Det har jag gjort :-)
Dottern väckte mig kl 5,50 och tyckte att nu får vi minsann gå ner!! Eh nä lägg dig en stund här bredvid mamma och mys, det gjorde hon en lite stund. sen gick hon ner. Själv steg jag ner för ca 15-20 minuter sen.
Kaffet är i muggen och dottern sitter här och målar bredvid mig, solen skiner utanför fönstret och idag känns det som om det blir en bra dag :-) klart det blir en bra dag Gunan kommer ju ner <3
Så då blir det väl en sväng in till stan och se vad sommardagarna har att erbjuda,var ju en sväng där med killarna igår,det var väldigt mysigt att bara vara vi 3. Givetvis blev systeryster sur som ättika och skrek och härjade rundor när hon fick höra att vi åkt karuseller......blev jag förvånad??!! Inte ett dugg :-)

Nu ska jag fortsätta denna morgon som än så länge går i lugnets tecken!

Önskar er en bra söndag, ta hand om varandra <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis