torsdag 17 januari 2013

På väg

Till jobbet för lite utbildning på min lediga dag och allt,känns så där måste jag säga,men men.
Imorgon är det fredag,jag skulle jobbat kväll,men eftersom vi har en som är något så annorlunda som gravid!! Har ingen aning om vad det är ;-),fy på mig!! Nä men måste kräka lite ang detta,eftersom hon ser sin gravitet som något som ingen annan varit utan detta är väldigt speciellt och hon kan inte göra det eller det!! Tror inte hon fått en hel lön sedan hon började. Så det nya är att hon ska byta plan för att slippa en del moment de har hos sig!! Va fan liknar det!? Aja gäller 4 pass för min del o jag har valt till min fördel kan ni tro!! Ja man måste se om sig ;-)

Nu ska jag på tåget. Ha en bra dag

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis