måndag 14 januari 2013

Ny vecka

Ja det ser inte bättre ut än att 2013 år oxå bara ska rusa fram med full fart! Fattar inte vart veckorna och helgerna tar vägen! Tiden bara rusar förbi,men det gör ju inte mig allt för mycket!
Kom på att det händer lite roligheter för min del,Mars blir jag tillsvidare anställd :-) det innebär 5 veckors semester i år!! Sjukt trevligt!! Har ju "bara" gått på vik och förlängningar sedan 1 ½ år och därför har jag inte hart "rätt" till semester sa de som kan......2012 hade jag 2 veckor...alltid ngt ;-)
Sen har vi en resa att se fram emot i år :-)

Idag jobbar jag kvällen,dan imorgon,ledig ons och utbildning på tors.....men jag skulle egentligen varit ledig....lite bajsigt att det alltid infaller när jag är ledig! Men men bara att gilla läget :-) Har ju byt bort min fredags kväll till en dag,det gillas :-)

Nu ska jag hänga lite tvätt sen fixa matlådan.

Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis