lördag 5 januari 2013

Lördags morgon

Har minsann sovit länge idag med,8,30 det är lyx :-) Som vanligt är det bara mamma som är vaken,ska bli skönt när skolan tar fart igen och vardagen rullar på igen.
Igår på min lediga dag så gjorde vi inget alls.så skönt var det! Fixade en "ben" till tvättmaskinen,ni vet så maskinen kommer upp en bit från golvet,nu busar maskinen lite med oss eller mig......eftersom den då kommit upp en bit så blir det galet tryck i vattnet till och från maskinen så det kommer upp H2O i displayen,vet inte riktigt hur jag ska ändra det....tips?! Tycker jag testade det mesta igår....
Satt och kikade lite på resor,jag hade ju sagt att vi inte skulle åka iår men ressuget sliter i mig :-) har hittat några alternativ som jag är sugen på. For se vad som händer.....Gunan du vet sista stället vi tittade på......längre fram kom hur många dubbelrum man ville ha,bara så du vet så får du fundera på om jag ska smälla till med att beställa :-)


Nä dax att ta lite mer kaffe och sedan börja ladda in för mellokrysset :-D

1 kommentarer:

  1. Sv: Ja det kan ju vara det, så får lämna in den, vet ett ställa här i Malmö som tar runt 300 kr för rengörning!

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis