onsdag 16 januari 2013

Godmorgon eller god förmiddag!

Jisses vad jag blev biten i näsan imorse,av kylan! Shit -16 grader.
Sitter här och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan ringa och få lite klarhet i en faktura från vattenfall,de har nämligen annullerat en faktura  på denna månadens faktura..men jag funderar va fasen så kan ni ju inte göra! Jag ska ju isåfall ha mina 796 kr tbx....eller jag tänker helt fel nu?! Aja vi får se vad de har för ngt vettigt och säga och speciellt om jag blir klokare på det hela! Hehe!
Idag är jag som sagt ledig,då ska jag bädda rent i sängarna och tvätta upp det.

Igår så pratade jag med killarnas pappa och jag kan bara tala om att nu märker jag att vi har en riktig tonåring.....säger bara Been there done that ;-) och därför kommer jag inte komma med hårda pekpinnar och skälla och komma med förmaningstal.......GIVETVIS måste man som föräldrar stå pall och enade oavsett om man är separerade (det gör jag och exet)  sen är jag ju en sådan person som skulle riva himmel och helvetet om det är så att mina barn,blir orätt behandlade...det kan nog många av mina vänner intyga. Jag vill att alla mina barn ska känna att de kan komma och prata med sin mamma oavsett vad det gäller och då ska de veta att jag lyssnar och "behärskar" mig inför dom ;-) Sen om jag blir förbannad när de gått det är en annan sak.

Nä nu ska jag ringa vattenfall! Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis