fredag 7 december 2012

Slänger in

Ett litet inlägg innan jag ska ge mig ut i kylan,för att ta mej till jobbet. Hade ju egentligen en kort em tur idag men när A ringde igår och ville byta tur så sa jag det passar mig bättre med tanke på att killarna kommer i helgen. Men så här på morgon kvisten så ångrar jag mig pga djävulsk skalle värk,andra morgonen denna veckan jag vaknar med det :-( men vad gör man inte för en kollega som är lite deppig?! Jo byter tur och vet att nästa gång är det jag som behöver hjälp :-)
Såg precis när jag tittar ut att det snöar! Tjoooho varför inte?! ;-)

Nä nu ska jag fixa till det sista innan jag ska bege mig.
Kram på er och ta det lugnt på vägarna <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis