måndag 3 december 2012

Nu så har

Kylan kommit på riktigt! Inga fjuttiga -+0 utan härliga -12, det ska bita redigt i kinderna när man går ut :-)
Huvudet höll jag mig varm om tack vara Chillnorway mössan vi fick i en av bagarna vi fick på underbara Fabmamas. Måste få säga att jag klär verkligen i den mössan,men sen är det ju såhär att ALLT klär en skönhet ;-)
Idag börjar jag 16,30 så jag har lite tid här hemma innan jag börjar jobba...frågan är hur jag spenderar den tiden bäst?! Aha varför inte städa av badrummet lite och plocka fram lite tomtar,för det har jag lovat snäckan vi ska sätta fram imorgon när hon har elevfri dag,då ska vi oxå hinna med en sats lussekatter,detta innan jag börjar jobba 16,30...så det finns nog tid eller vad tror ni?!
Igår så köpte vi hem något som heter Julens pebernodder (danska),för er som gillar pepparkakor rekomenderar jag er att smaka dessa,mums! Snäckan och jag mumsade glatt i oss en skål av dessa små bruna "nötter",givetvis med lite julmust :-)
Bilden lånad från Googel


Nä om denna damen skulle sparka sig själv i arslet för att komma igång med något vettigt,men jag små njuter ju faktiskt om jag ska vara ärlig......mannen är ju tbx på jobbet efter ex antal månaders sjukskriving,nä nä han har inte blivit opererad än,men han började tycka detta med att gå hemma blev för drygt så han kunde lika bra jobba och vänta på operations tid......på så sätt ser han hur hans knä "pallar" jobbet efter att varit hemma o vilat det nu ett bra tag. Men inte för att jag tror att det håller utan ingrepp....

Nä nu ska jag sätta lite fart.

Kram på er <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis