lördag 1 december 2012

Nämen godmorgon på er!

Nu ska jag försöka blogga ikapp lite :-) inte för att det hänt något jätte stort de senaste dagarna.
Idag är det 1 december.
I onsdags så skulle jag ju ut med jobbet,hade lite "ångest" över kläder och skor med det löste sig :-) alv 4 åkte jag iväg mot stan för att sluta upp med tjejerna hemma hos M. Där blev det lite vin och snack,tiden gick fort för det var dax att åka till Östermalms krogen för att träffa kollegorna. Vi var på gott humör och såg fram emot kvällen.
Trots vi skulle träffas 18,00 och vi var där då så kom vi sist....men fint folk kommer alltid sist ju :-) Vi gick runt och hälsade och gav våra kollegor vars en kram.


Det blev lite mingel med en drink med eller utan alkohol och en massa hallon,mumsigt värre var det! Sen blev det dax för att sätta sig och beställa in vad som skulle fylla våra glas,det blev ett glas vin för mig,super gott var det....givetvis "Hustes" ;-) Sen var det dax för maten,buffè i form av filè frossa,fläsk,oxe,kyckling filé med massa gott tillbehör,3 olika sorters kryddsmör,3 sorters beanesås.....så gudomligt gott! Har lite bilder på mobilen jag kan lägga över sen :-)
Det var skratt och skoj och tjej snack rakt igenom hela kvällen,sen att en av kollegorna hade sagt dan efter till den timsskan att en del var väl lite för över förfriskade! Hhm men hallå!? Vad är ditt problem?! Bara för att du är gamla och grå och stel som en pinne och nog aldrig släppt loss och haft kul så är inte de som kan och gör det över förfriskade! Då skulle hon se mig vara det! Hihi!
Vi höll oss på mattan eftersom chefen var med......och HON tyckte inte nån var för överförfriskad! Det är huvudsaken......sen vad hade det gjort sa hon?! Det var ju utanför arbetstid.
Jag och ssk M tog tåget hem 23,38 så det blev inte allt försent. Sen var det arbetsdag för mig i torsdags,visserligen 16,30-21, igår var det oxå arbetsdag 7,30-13,45 men det blev 7,30-20...detta eftersom det inte fanns någon vikarie som svarade på smset om att jobba en fredags kväll. Sa till chefen att får jag gå så jag hinner med tåget 19,38 så jobbar jag och det gick bra. Ser det som fina pengar i december lönen :-) har ju ca 14 timmars över tid,så det blir ju resultat!
Killarna var på väg till mig,så jag fick ringa till dom och säga att ni får komma till mammas jobb men när de var i stan 18,22 så sa E,du kan gå hem nu,tackar för det så vi var hemma en timme innan :-)

Väl hemma hade mannen maten i ugnen,gottit. Sen var det dax för att titta tv och efter 22 så somnade jag på soffan...skönt var det :-)
Nu sitter jag här denna lördags morgon....dagen då lucka 1 ska öppnas och det är första avsnittet på adventskalendern,så jag ska ta lite mer kaffe och sätta mig i soffan med snäckan.

Önskar er en skön förmiddag,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis