lördag 8 december 2012

Lördags kväll

Och jag har spenderat dagen fram till 4 på jobbet. En dag på jobbet som har varit mer eller mindre lite kaos artat i from av dödsfall och mest troligt någon form av magsjuka :-S
Men trots det så har det varit en bra dag :-) Jag fick gå så jag hann med 15,38 tåget det tackar jag för...det gjorde att jag kom hem en hel timme innan och det är inte helt fel,så det var bara att kasta mig i duschen det första jag gjorde för att tvätta bort alla baciller.

Barnen har bakat lite pepparkakor,en o annan plåt glömde jag i ugnen så det blev svartakakor....åkte i slasken för ingen av barnen var sugen på att äta dom,förtår egentligen inte varför.

Dax för julkalendern med barnen :-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis