torsdag 6 december 2012

Ingen kan

Väl ha undgått att det är snor kallt ute,-13 vid ytterdörren imorse klockan 7,men i bilen visade det -16 grader! Tvi fan! Tur jag inte behöver bege mig ut idag :-)
Har visserligen APT på jobbet idag,men eftersom mannen måste stanna kvar längre på jobbet idag och snäckan inte har fritids idag och mötet idag ligger inte på schemat så då är det inte obligatoriskt så det var ingen panik att jag inte dök upp. Det innebär att jag kan ha mys eftermiddag med snäckan :-)
Kan vi läsa hennes läsläxa ännu en gång,Petter och Lottas jul. Fattar inte varför hon valde den boken ;-) En hel massa text...hihi! Men men det är en bok hon valde när klassen gick till biblioteket och den ska vi läsa för henne och prata kring den så att hon sedan imorgon kan berätta lite om den i klassen.

Nu ska jag ta ett tag med snabeldraken,kram 

1 kommentarer:

  1. SV: Skrattar .. tack :)
    För något år sedan hade jag aldrig vågat , men äsch, alla har vi våra specialla saker för oss .. :)

    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis