lördag 22 december 2012

Ibland ska

Man bara stiga ur sängen. Igår (läs ons) var en sån dag för mig.
Börjar som ni vet med att jag för sov mig, sen lagom till jag skulle bege mig mot stan och jobbet så fick jag en dumdrande huvudvärk!!! Tog en tablett.....utan resultat!! Väl i stan så tog jag en tur på stan för att försöka hitt julklappar till honom,menthelt ärligt gick det inte alls bra :-/
Handlade lite av varje,hamnade på hemmakväll,där såld dom m&m s stora påsar för 29 kr tänkte vars en sån skulle barndn få och mamma skulle få 2 burkar julmust som jag skulle ha på jobbet. Sen var det dax att inta jobbet,byta om för att sen åka högst upp för att ha lite glöggmys och julklapps utdelning.
Huvudvärken höll sig och lika så min "otur",för när jag skulle ta en av mina mustar så visar det sig att en av burkarna på något konstigt gått sönder!!! Julmust över allt!!!
Men jag fick gå hem tidigare!! Och det blev jag glad för.

2 kommentarer:

  1. Hoppas lille-jul blir bättre!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vill önska dig en underbar jul min darling friend <3
    Kram

    SvaraRadera

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis