onsdag 5 december 2012

Efter kaffe,dusch

Och en ibumutin så har jag fortfarande molande skalle värk :-(. Hur botar jag det tänkte jag?! Jo jag slänger ihop en smet till lussekatter,sagt och gjort,det blev hela 4 plåtar med stora gula katter. Känns mycket "lättare" att slänga ihop en deg nu när jag fått en matberedare med degkrokar av svärmor,innan fick jag köra för hand och det är inte lika "kul" eller det är det kanske men det känns bökigt som fasen.
Men det går snabbt och lätt nu.
Inte för att bakningen hjälpte mot huvudvärken,får väl bli en tur med mannen och dottern,hunden i snön och hjälper inte det så är det bara att gilla läget och inse att den lär hålla i sig tills imorgon om jag har otur.

Nä nu ska jag lägga katterna i påsar för att sedan lägga dom i frysen.

Kram på er

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis