tisdag 25 december 2012

Då var glada

Julen slut,slut nu ska granen åka ut ut,,tralla lalala! Eller granen får hänga med iallafall till 1-2 jan sen åker den ut.
Jag hoppas att ni alla haft en bra jul med era nära och kära,det har jag :-)
Vi firade ju jul den 22 dec och då var ju killarna här,alla barnen blev nöjda med sina klappar,sen var jag på jobbet från 7-14,15 igår vi blev bjudna på julmat av jobbet,så vi dukade fint,la in lite julmust i frysen som så de skulle bli lite kalla,men dessa flaskor föll i glömska :-/
Men de gjorde sig påminda när mina kära kollegor kom. De satt i godan ro med sitt julkaffe och mums när det small i frysen.......de såg frågade på varandra och undrade givetvis vad det var!! Hihi! Jo då 3 flaskor julmust som exploderat!! Surprise! God Jul från oss!!
Bilden låg senare på FB :-)

När mitt arbetspass var över åkte jag hem,kollade så mannen packat ner det som behövdes för en natt borta,sen satte vi oss i bilen och åkte mot Småland,där var maten på bordet och vi satte oss och äta,sen kom tomten och det blev lite mer julklappar. Min fina julklapp jag fick av Gunan :-) måste bara komma på var den ska sitta :-)

Nä nu ska jag ta lite glögg,kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

© Mammatill3.nu 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis